یک تارنمای بی همتا در مورد طرح توجیهی برای تولید

اگر یک کسبوکار نوپا هستید احتمالا هنوز به مرحله سوددهی نرسیدهاید و باید در ازای جذب سرمایه، بخشی از سهام شرکت را بفروشید. پس باید این نکته را در نظر داشته باشید که بعضی از سرمایهگذارانی که سهام شرکت را میخرند، انتظار دارند در تصمیمات مهم شرکت نقش داشته باشند.

بازار هدف: مشتری شما کیست و چه تعداد از آنها در آنجا حضور دارند. به سرمایه گذاران تصویر روشنی از روند تفکر و درک بازار مصرف ارائه دهید.

موفقیت را چگونه می توان ارزیابی کرد؟ چه معیارهایی اهمیت دارند و چگونه آنها را ردیابی خواهید کرد؟

در پلتفرمهای مختلف چه امتیازی دارند و رنکینگ آنها چطور است؟

قبل از هرچیزی بیایید تصویر واضح از مخاطبانی ترسیم کنیم که قرار است طرح کسبوکار شما را ببینند. یعنی اول باید بفهمید قرار است چه کسانی بیزینس پلن شما را ببینند و در مورد آن بشنوند.

در نوشتن این بخش از بیزینس پلن بهتر است کمی محتاط باشید. پیشنهاد میکنیم تا حد امکان واقعبین باشید و از نوشتن اعداد نجومی خودداری کنید.

مستندسازی مدل درآمد به رفع چالش ها و مفروضات مرتبط با مدل کمک می کند. و با خواندن طرح شما، دیگران ممکن سایت شما است جریان های درآمد بیشتری را برای در نظر گرفتن پیشنهاد کنند.

طرح توجیهی کسب و توسط مدیر عامل مرکزمشاوره: آقای یزدان سعادت

طرح توجیهی مشاوره و خدمات ارزیاب کسب و کار تاپ توجیهی توسط آقای یزدان سعادت

مهم نیست که چقدر عالی باشید ، شما فقط یک نفر هستید. خوب است که یک تیم داشته باشید تا به شما کمک کند. چه کسانی هستند و چه مهارت و تجربیاتی دارند ؟

مدل درآمدی، مدل هزینهکرد و بودجهبندی، سود خالص و ناخالص و درصد سهامداران را باید کاملا شفاف کنید.

بر چه مبنایی محصولات یا خدمات خودتان را قیمتگذاری میکنید؟

ممکن است کسب و کار شما نقاط کور و ابهاماتی وجود داشته باشد که از آن ها مطلع نباشید یا اگر هم بدانید، امکان شفاف سازی آن را نداشته باشید. اجزای بیزینس پلن

ترازنامه فهرستی است از داراییها، بدهیها و حقوق صاحبان شرکت شما.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *